​v/ Bent Jespersen og Claus Bonde

Eksisteret siden 1972

Professionel rådgivning

​Personlig service

Støbning af gulv med mange års erfaring

​Hos Als entreprenørforretning er støbning af gulv, fundamenter og sokler en stærkt integreret del af vores hverdag, og gennem vores mange års erfaring har vi formået at etablere os som nogle af de førende inden for støbning af gulv og andre over- og underflader.

Vi udfører gulvstøbning til både landbrug, erhvervsvirksomheder og private husejere, og vores dygtige mandskab af betonarbejdere og murere sikrer dig et professionelt og langtidsholdbart slutprodukt, såfremt projektet foregår i nærheden af Sønderborg, Aabenraa eller Haderslev.

​Optimalt udstyr til støbning af gulv

​​For at kunne levere de bedste services skal man have det bedste udstyr. Vi sørger for altid at være på forkant med teknologien, fordi vi først og fremmest ønsker at gøre processen hurtigere og bedre for dig, 

men samtidig også fordi vi har fortsat udvikling og effektivisering som et konstant mål.

Med mere end 25 års erfaring og maskineri til alle typer af støbning af gulv og andre overflader tilbyder vi professionel rådgivning og arbejdsudførelse.

​Få en professionel løsning på støbning af dit gulv

​Vi tager imod alle typer af opgaver, og uanset om det drejer sig om et mindre badeværelse eller 1000m2, er vi klar med en løsning til dig.

Kontakt os i dag på 40 59 93 12 eller als.entreprenoer@mail.dk for et uforpligtende tilbud på støbning af gulv.

​Kontakt os og få uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaoplysninger

Als Entreprenør forretning ApS

CVR. :27747647

als_entreprenoer i Nordborg, DK på Houzz