​v/ Bent Jespersen og Claus Bonde

Eksisteret siden 1972

Professionel rådgivning

​Personlig service

Badeværelser​ og Køkken

Få dit drømme badeværelse

Badeværelset er et af de mest brugte rum i dit hjem.

Derfor er det af stor betydning, at dit badeværelse er hensigtsmæssigt indrettet både for store og små.

Det er vigtigt, at funktionaliteten er i orden, at badeværelset er let at rengøre og at der er en rar og afslappet stemning.

Vi har mange års erfaring med at lave badeværelser, så de passer perfekt til vores kunder. Smag og behag er forskellig, og vi lægger stor vægt på, at dit badeværelse passer til dig og stilen i resten af huset. Derfor lytter vi til vores kunder og bruger også meget tid på rådgivning.

Har du byggefeber eller vil du bare gerne rådgives? Så kontakt Als Entreprenør forretning ApS.

Køkkenet er familiens mødested

I ethvert hjem spiller køkkenet en vigtig rolle. Som mødested om morgenen før skole og arbejde, om aftenen til madlavning og aftenkaffe og i weekenderne, når timerne flyder sammen i afslapning og hyggeligt samvær. Derfor skal køkkenet være bygget af de bedste materialer, og der skal være tænkt over selv den mindste detalje.

Als Entreprenør forretning ApS har mange års erfaring med planlægning og opsætning af køkkener. Står dit køkken over for en udskiftning, står vi klar med rådgivning om stil og funktionalitet.

Skal det være et køkken i lyse farver? Et harmonisk miks af stramme linjer og detaljer fulde af nostalgi? Uanset hvad du ønsker, forvandler vi dit køkken fra kummerligt til kongeligt.

Vi samarbejder med en række af landets bedste køkkenleverandører, og på vores værksted fremstiller vi komponenter, der giver dit køkken et unikt præg. Hvis du vil vide mere om hvordan du får drømme køkkenet så kontakt os og find ud af mere.

Als Entreprenør forretning ApS sætter en ære i, at vores arbejde står færdigt til rette tid, aftalte pris og i den bedste kvalitet.

​Firmaoplysninger

Als Entreprenør forretning ApS

CVR. :27747647

als_entreprenoer i Nordborg, DK på Houzz